KOUZELNÝ ČTYŘLÍSTEK

05.08.2015 09:14

Divadlo jsme úspěšně zahráli a kdo si chce zavzpomínat, může se kouknout do fotogalerie na fotky z představení nebo na video z pohádky. Za natočení a zpracování videa a pořízení fotek bychom chtěli poděkovat manželům Křištofovým. Děkujeme.

Pod obrázkem si můžete přečíst i něco navíc.

A co na to diváci?

Máme ohlasy druháků a třeťáků. Některé ohlasy se sestávají z pouhých několika (kladných) slov, některé byly delší. V letošním hodnocení asi k největší úhoně přišel hlavní záporný jedinec Mechotřas. Ne, že by se dětem nelíbil. Ba právě naopak. Ale to jméno! Proto jej děti nazývaly Bahňák, Bručoun, Mecháč, ten zelený mužík apod. Pro upřesnění postavy jsem všechna ta jména v recenzích opravila na správné jméno Mechotřas.  Snad se za to na mě nebudou naši malí recenzenti zlobit.

Peťa Dreslerová

Pohádka se mi líbila, protože tam měli hezké postavy a kostýmy. V těch parukách jim určitě bylo vedro. Nejlepší postava byla velká čertice. Proč? Protože byla nejvíc zmalované. Muselo se jí to špatně umývat. A nejlepší část byla, jak vládce lesa rýmoval. To divadlo bylo super!

Lišková

Mně se včera moc líbilo divadlo a pro mě byly nejlepší postavy pan král a paní královna, protože to byly nejlepší postavy. Byli hodní, byli chytří a měli tři dcerky, které se mi také moc líbily, protože byly statečné, hodné a chytré. Další postava byla víla, protože byla upřímná a hodná.

Anna Havlíčková

Ta pohádka se mi moc líbila a byla i vtipná. Asi se mi nejvíce líbil král lesa, protože uměl krásně rýmy a byl hodný. Ale i všechny postavy byly taky pěkné. A bylo pěkné, když se všichni našli.

Terezie Petrová

nejvíc se mi líbily tři princezny, protože jedna měla ocas jako čert, druhá měla háro jako ježibaba a ta třetí měla zelené vlasy jako hastrman. Líbily se mi, protože měly hezké kostýmy. A ta čertice byla taky hezká a měla taky hezký kostým. Všichni měli hezký kostým, ale ty tři princezny se mi líbily nejvíc.
A moc se mi to líbilo.

Svrčková Nikol

Pohádka se mi líbila, protože tam byl král, královna a tři krásné princezny. Nejlepší bylo, jak se to popletlo. Ale na tom konci se to vrátilo do normálu. Všechno bylo tak, jak mělo být. Ale ještě nekončím.  Čarodějnice s čerticí a vodnicí, těm se to taky zdálo divné. Královna a král taky jako tamty tři. Strašidlům se to zdálo divné. Jak se stalo, tak se stalo. Začátek a konec byl nejhezčí.

Klára

Nejvíce se mi líbilo, že ta pohádka byla poučná a taky legrační. A také se mi líbily kostýmy. A nejvíc se mi líbila postava vodnice. A chtěla bych taky umět hrát divadlo a udělat všem radost.

Bea

Moc se mi líbila celá pohádka. A hlavně by měla být trochu víc akční. Moc se mi líbila velká vodnice.

Anonym

Byla to nejkrásnější pohádka na škole. Byly tam krásné postavy a bytosti. 15 pěkných rolí. Nejvíce se mi líbila ta část pohádky, kdy maminky zakázaly princeznám uklízet.

Marianna

Mně se líbil ten konec, jak král a královna všem nabídli, že čerti mohou bydlet v jeskyni, vodníci nebo co to bylo v rybníku a čarodějnice v té rozhledně. Nelíbilo se mi, jak Mechotřas vyměnil ta miminka. Nejsrandovnější bylo, jak ta miminka brečela.

Annie

Mně se líbili čerti. Nelíbil se mi Mechotřas. Zábavné bylo, jak tam brečely ty mimina. Poučil jsem se, že se má zdravit.